Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

ΛΑΪΚΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ

       ΝΥΧΤΕΣ    ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ

  Υπερδραστήριος ο Σύλλογος Γυναικών στο χωριό μας στον Αετό Μεσσηνίας. Ένα ακούραστο Διοικητικό Συμβούλιο, συνεπικουρούμενο από τα μέλη του Συλλόγου δεν ησυχάζει και δεν σταματά, απ' το να δημιουργεί και να μας προσφέρει  μαγικές και ονειρεμένες μέρες και νύχτες.

Τι κλόουν για τα μικρά μας παιδάκια, τι έκθεση ζωγραφικής με μουσική και πιάνο, τι μουσικές εκδηλώσεις σαν αυτή που οργάνωσαν την Πέμπτη 17/8/2023 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού μας Σχολείου.

  Η χθεσινή νύχτα, ήταν στ' αλήθεια υπέροχη αλλά και μαγική. Άψογη και επιμελημένη οργάνωση, γρήγορο και καθαρό σέρβις, νόστιμα και εξαιρετικά τα εδέσματα, πλατιά χαμόγελα υποδοχής, σε σημείο που να αναρωτιέται κανείς, που τη βρίσκουν αυτή την όρεξη αυτές οι γυναίκες?

  Και σαν μα μην έφταναν όλα αυτά μετά από τόση κούραση, πρώτες αυτές οι γυναίκες μπήκαν στο χορό, ξεσήκωσαν  όλους τους παρευρισκόμενους δημιουργώντας μια απίστευτη ατμόσφαιρα χαράς ευφορίας και κεφιού που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα. Εμ τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό του χωριού μας, που τα βάζεις?

  Εκείνο όμως που πραγματικά ήταν χάρμα οφθαλμών, ήταν ο χορός της νεολαίας με τα κοριτσόπουλα να λικνίζονται στην πίστα με τσιφτετέλια, χασαποσέρβικα, νησιώτικα, καλαματιανά. Ε ρε κρυφές ματιές,  εκκολαπτόμενοι έρωτες, και μελλοντικοί γάμοι που μας περιμένουν. Ωραία πράματα!!! 

  Συγχαρητήρια, και ευχαριστίες σε όλες τις κυρίες του Συλλόγου, για την οργάνωση, την προσπάθεια και το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Κάλυψαν έτσι και την ατυχία που είχαμε με το πανηγύρι του Πολιτιστικού μας Συλλόγου και μας έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι Αετός ενωμένος ποτέ νικημένος, που είπε και ο Πρόεδρός του Ηλίας Ηλιόπουλος.


















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου