Μία σειρά από φωτογραφίες και άρθρα για τα άγρια χόρτα. Πως αναγνωρίζονται, πως μαγειρεύονται και πως μαζεύονται. Στο μάζεμα στον Αετό έχουμε τον εξής κανόνα: ότι είναι κατσαρό τρώγεται!!!!!! ΚΑΛΑ ΜΑΖΕΜΑΤΑ
σταράκι..
ρικαϊνα
ραδίκι..
πρασουλήθρα..
πετειναράκι...
νεροπικραλήθρα..
μελοζώχαρο..
μελιόκολλα..
μάραθο..
λυκοπατησιά..
λαναράκι..
κοκοσάκι1..
κοκοσάκι2..
καυκαλήθρα..
καρυανός..
ζωχάρια..
γουρουνάκι..
βρούβα..
βρακανίδα..
βοϊδόγλωσσα..
αγριολάπατα..
αγριοκαυκαλήθρα..
λαγομούστακα..
μπραβο!!!πολυ καλη δουλεια!!εγω προσοτικα ειμαι λατρης!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροιοντα Με Γανοδερμα Εδω!
Ganoderma,
ganoderma,ganoderma,
γανοδερμα καφες,
γανοδερμα καφες,
καφες με γανοδερμα,
καφες με γανοδερμα,
καφες γανοδερμα,
dxn ganoderma,
ganoderma μανιταρι,
ganoderma βοτανο,
εργασια
συγνωμη ολα τρωγωνται τελικα ε???κατι τετοιο διαπιστωσα με μια μικρη ερευνα που εκανα
ΑπάντησηΔιαγραφήόλες οι φωτό είναι από το http://firiki.pblogs.gr/tags/oikologia-gr.html. γιατί δεν αναφέρεις πηγές;
ΑπάντησηΔιαγραφή!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ,τι δεν τρωγεται , γινεται μαυρο στο βρασιμο ,οποτε το αφαιρειτε ! Τοσο απλα!
ΑπάντησηΔιαγραφήεκτός από μερικά όπως λάπατα που μαυρίζουν αλλά τρώγονται ιδίως πίττα και τσιγαρίδια
ΔιαγραφήΧαρουμενα νεα που λυνουν πολλες αποριες στον καθενα μας ,θα κανω μια δοκιμη στο βρασιμο να δω αν υπαρξουν μαυρα μετα το βρασιμο χορτα....
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο, με βοήθησε πολύ 😃
ΑπάντησηΔιαγραφή