Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ

   1) Ο Σύλλογος των Αθηναίων του Αετού έχει τεράστια προσφορά  στον αετό από την ιδρυσή του, το 1946 μέχρι σήμερα. Κάποτε θα γράψουμε όλα όσα έχει προσφέρει και πως άλλαξε η όψη του χωριού μας, με τη βοήθεια του Συλλόγου και την άριστη συνεργασία που είχε και έχει με τους τοπικούς άρχοντες. Σε αυτή τη βοήθεια εντάσσεται  και ο καθαρισμός του Νεκροταφείου, με δαπάνες του Συλλόγου. Ο πρόεδρος Σταύρος Αργυρόπουλος με το συμβούλιο του συλλόγου, φρόντισαν να καθαριστεί το Νεκροταφείο, αφού η αδυναμία του Δήμου Τριφυλίας για τέτοιες ενέργειες είναι δεδομένη.

  2) Πρόσφατα έγιναν εκλογές για τον Σύλλογο γυναικών του Αετού. Την Κυριακή 23/8 οι εκλεγμένες γυναίκες συνεδρίασαν για να συγκροτηθούν σε σώμα. Πρόεδρος αναδείχθηκε η Δήμητρα Καμπούκου, Αντιπρόεδρος η Αναστασία Σταυροπούλου, Γραμματέας η Γιώτα Θεοχαράκη, Ταμίας η Γιώτα Αλευρά και μέλη η Λαμπρινή Κωτσιοπούλου, η Ευσταθία Καμπούκου και η Ελένη Ηλιοπούλου. 

  Η πρώτη δράση του Συλλόγου των γυναικών ήταν ο καθαρισμός του ιατρείου του Αετού. Σήμερα 24/8 μαζεύτηκαν, όχι πολλές, αλλά άξιες, κατάφεραν να αλλάξουν όψη στο προαύλιο του ιατρείου, που είχε εικόνα εγκατάλειψης. Μαζί και εγώ για να "επιβλέπω" και να τραβήξω και τις απαραίτητες φωτογραφίες. Η δουλειά που έγινε θα φανεί στις φωτογραφίες παρακάτω. 

  Μακάρι οι Σύλλογοι να καλύψουν για το καλό του Αετού, τις αδυναμίες του Δήμου Τριφυλίας, κυρίως σε έργα που ο Δήμος δεν μπορεί να παρέμβει ή η παρεμβασή του θα είναι χρονοβόρα λόγω των διαδικασιών που απαιτούνται. Θερμά συγχαρητήρια στους Συλλόγους μας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου