Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΤΟΥ - ΕΚΛΟΓΕΣ


                       

  ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

      Πριν από ένα περίπου χρόνο ξεκίνησε η ιδέα δημιουργίας Συλλόγου Γυναικών στο χωριό μας.

   Την ιδέα εμπνεύστηκαν γυναίκες, μόνιμοι κάτοικοι του χωριού μας, οι οποίες το καλοκαίρι του 2019 έκαναν την πρώτη συνάντηση γυναικών στο Δημοτικό Σχολείο και γνωστοποιήθηκε η ιδέα τους, η οποία και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις συμμετέχουσες.   

 Εξέλεξαν προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τις Δήμητρα Καμπούκου, Τασία Σταυροπούλου, Βούλα Αγγελοπούλου, Γιώτα Αλευρά και Γιώτα Θεοχαράκη, να διεκπεραιώσει τα διαδικαστικά για την νομική υπόσταση του Συλλόγου.

    Το φετινό καλοκαίρι, αφού τελείωσαν τα διαδικαστικά, έγινε απολογιστική Γενική Συνέλευση, αναγνώσθηκε το καταστατικό του Συλλόγου, διατυπώθηκαν οι σκοποί του, ανταλλάχθηκαν απόψεις, γράφτηκαν αρκετά μέλη και ορίσθηκαν οι πρώτες αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή 16-8-2020.

    Στην εκλογική διαδικασία προσήλθαν και ψήφισαν     107    γυναίκες. Από την εκλογική διαδικασία προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα : 

Αγγελοπούλου Σταυρούλα   30,   Αλευρά Πότα    49,   Ηλιοπούλου Ελένη   20,   Θεοχαράκη Παναγιώτα  56 , Καμπούκου Δήμητρα 100, Καμπούκου Ευσταθία 41, Κωτσιοπούλου Λαμπρινή 14, Σταυροπούλου Αναστασία 59.

Για τηνεξελεγκτική επιτροπή οι:                                                      Αλεβίζου Γεωργία                64                                              Ηλιοπούλου Χαρίκλεια        47                                                 Κοράκη Βασιλική                56                       

        Η όλη προσπάθεια ίδρυσης και δημιουργίας Συλλόγου γυναικών στο χωριό μας αγκαλιάστηκε, όπως φαίνεται από την μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές, οι οποίες πρέπει να επισημανθεί ότι έγιναν με άψογο και υποδειγματικό τρόπο, παρόντος ακόμη και δικαστικού αντιπροσώπου.

        ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ στο Δ.Σ. που εκλέχθηκε, γιά την επιτυχή ευόδωση των σκοπών του Συλλόγου, οι οποίοι δεν μπορεί να είναι άλλοι από την σύσφιξη των σχέσεων και των δεσμών των γυναικών και της τοπικής κοινωνίας, την προβολή του τόπου μας και των τοπικών προϊόντων του, την διέξοδο των γυναικών σε δρώμενα και δραστηριότητες διασκέδασης, συνάντησης και φιλίας που δυστυχώς δεν καλύπτουν τα ανδροκρατούμενα εναπομείναντα καφενεία.

       Γιά να κυλήσει το νερό, το ποτάμι χρειάζεται πάντα δύο όχθες. Ας αποτελέσουν την μία όχθη ο Σύλλογος των απανταχού Αητοβουναίων με έδρα την Αθήνα, την άλλη όχθη ο Σύλλογος Γυναικών Αετού, και ας κυλήσει ανάμεσά τους σταθερά και ανεμπόδιστα το γάργαρο νερό του Κεφαλόβρυσου, το οποίο είναι ο εκάστοτε Πρόεδρος και το τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας έτσι ώστε να φθάσει σε γαλήνιες, δροσερές και γαλάζιες θάλασσες τις οποίες όλοι θα απολαμβάνουμε.

      Συγχαρητήρια στις εμπνεύστριες του Συλλόγου Γυναικών, συγχαρητήρια στο Δ.Σ που θα εκλεγεί, συγχαρητήρια σε όλες όσες προσήλθαν και στήριξαν αυτή την ωραία πρωτοβουλία.

       Η μεγάλη συμμετοχή χρεώνει με προσδοκίες το Δ.Σ.  Οι οιωνοί και τα πρώτα σημάδια είναι εξαίρετα. Εαν προσθέσουμε σ' αυτά το μεράκι, την νοικοκυροσύνη, το απαλό και ευαίσθητο γυναικείο χέρι και ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ όλα θα γίνουν.

          ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Και μια φωτογραφία με την εξαίρετη Εφορευτική Επιτροπή που μαζί με τον Δικαστικό αντιπρόσωπο έφεραν σε πέρας την εκλογική διαδικασία με απόλυτη τάξη.!!!!!


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου