Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

72η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΕΤΟΥ

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 εορτάστηκε η 72η επέτειος του ολοκαυτώματος του Αετού. Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από το Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Σεβασμιότατο Χρυσόστομο με παρούσες τις Αρχές του τόπου μας και πολύ κόσμο. 
 Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Μερκούρης , η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κα Ελένη Αλειφέρη, ο Δήμαρχος Ρέντη κος Γιώργος Ιωακειμίδης ,ο συνήθης ύποπτος συμπατριώτης μας και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ,
«Νέα Πελοπόννησος»
Νέα Πελοπόννησος
της περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Αλευράς και φυσικά όπως πάντα το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής κα Νάντια Γιαννακοπούλου. 
 Να μη ξεχάσω τους φίλους και πάντα παρόντες τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τριφυλιακών Συλλόγων Παναγιώτη Λούτο και το Γιάννη Κατσαργύρη υποψήφιο βουλευτή Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ. 
 Στις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν θα δείτε κάποια χρονικά κενά τα οποία θα συμπληρωθούν από τα βίντεο που θα ακολουθήσουν. 
 Κεντρικός ομιλητής ήταν ο συμπατριώτης μας Ιστορικός και Συγγραφέας κος Στάθης Παρασκευόπουλος ,ο οποίος κατά κοινή ομολογία εκφώνησε ένα μεστό λόγο για το Ολοκαύτωμα του Αετού στις 11 Σεπτεμβρίου 1943 και τις συνέπειες του για τους κατοίκους του. Θα παρακολουθήσετε την ομιλία σε βίντεο που θα ακολουθήσει. 
Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αντώνης Λόντος είχε φροντίσει το Σημαιοστολισμό και την καθαριότητα του χώρου της εκδήλωσης.



















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου