Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΗ



  Γεννήθηκε πριν από 63 χρόνια στον Αετό που τόσο πολύ αγάπησε και θα είναι και η τελευταία του κατοικία.

  Η καταγωγή του και η ανατροφή του μέσα σε μια οικογένεια με αυστηρές αρχές έγινε η αιτία να διαπλάσει ένα χαραχτήρα έντιμο, δίκαιο, ηθικό, γεμάτο προσφορά , φιλοξενία ,αλτρουισμό, καλοσύνη και προ πάντων ντομπροσύνη.

  Είχε την ευτυχία να δημιουργήσει μια καλή και άξια οικογένεια με την Αννα κάνοντας δύο παιδιά τη Ασημίνα και τον Γιώργο.

  Δύο χρόνια με πείσμα και θέληση για τη ζωή πάλεψε και αγωνίστηκε χωρίς να μεμψιμοιρεί. Με αξιοπρέπεια και με αρχοντιά ανέβαινε το δικό του Γολγοθά.
Δε δίστασε να ακολουθήσει την Άννα και την εθελοντική ομάδα των γιατρών για να προσφέρει σε παιδιά παραμεθόριων περιοχών ,αφήνοντας κατά μέρος το δικό του πρόβλημα υγείας.

  Δίδαξε με τη στάση του, τη νηφαλιότητά του, την αρχοντιά του, τη στωικότητα και προ πάντων για την ανοιχτή του καρδιά.
 
 Ήταν παρών σε όλα τα δρώμενα του Αετού και του Συλλόγου.

  Ο Αετός είναι από σήμερα φτωχότερος…….

ΚΩΣΤΉ ΤΟ ΚΕΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Καραϊσκο, σήμερα ανακάλυψα το τόσο ενδιαφέρον blog σας. Παίρνω το θάρρος να εκφράσω τα συλληπητήρια μου στην οικόγένεια του Κώστα. Ιδιαίτερα θα ήθελα να μεταφέρω τα συλληπητήρια της μητέρας μου, Αθηνάς Δρούτσα, πρώτης ξαδέρφης του Κώστα. Εγώ λίγο τον γνώρισα, όταν ήμουν μικρή αλλά έχω πολύ καλές αναμνήσεις από αυτόν. Πραγματικά είναι κρίμα να φεύγουν έτσι άδικα νέοι άνθρωποι από τη ζωή.
    Με εκτίμηση
    Μαρία Χατζηανδρέου-δασκάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή