Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ 2024

 

  Το καθιερωμένο ετήσιο αντάμωμα των Αετοβουναίων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 5 Αυγούστου 2024 στο πανηγύρι του χωριού μας, το οποίο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Αθηνών κάθε χρόνο.

  Φέτος δεν έβρεξε όπως την προηγούμενη χρονιά. Είχαμε όμως μια άλλη βροχή, μια εντυπωσιακή καταιγίδα παρουσίας της νεολαίας μας, αυτή της ντόπιας, αλλά και της διάσπαρτης που έχει τις ρίζες της στον Αετό.

  Εντυπωσιακή επίσης η παρουσία των συγχωριανών μας της διασποράς και καθολική η παρουσία των μόνιμων κατοίκων του χωριού μας.

  Με πρωταγωνίστρια την νεολαία μας στο χορό, δημιουργήθηκε ένα απίστευτο κέφι που ξεσήκωσε όλους τους παρευρισκόμενους και κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

  Κακά τα ψέματα, το πανηγύρι μας έχει γίνει ένας ετήσιος θεσμός που δίνει την ευκαιρία στους συγχωριανούς μας από τη Ελλάδα και το εξωτερικό να ανταμωθούν, να γνωριστούν και αυτό αναμφίβολα συμβάλει στην σύσφιξη των σχέσεων και στην όσμωση των Αετοβουναίων.

  Τι να πούμε για την άρτια οργάνωση, την άψογη προετοιμασία, τα εξαίρετα και καλοφτιαγμένα εδέσματα, την ευγενική διάθεση, το πρόσχαρο χαμόγελο, όλων των μελών του Δ.Σ του συλλόγου μας. Μας συγκινείτε ρε παιδιά και δεν έχουμε παρά να υποκλιθούμε, να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τον κόπο σας, την προσπάθειά σας και την αγνή και αφιλοκερδή προσφορά σας στον τόπο μας. ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας.

  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ηλίας Ηλιόπουλος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και στην συνέχεια απένειμε εκ μέρους του συλλόγου μας τιμητικές πλακέτες σε συμπατριώτες μας για την προσφορά τους στο σύλλογο και στο χωριό μας. Τιμήθηκαν για την εν γένει προσφορά τους στο Σύλλογο και την τοπική κοινωνία με τη σειρά, η Τασία Σταυροπούλου, ο Γιάννης Γκότσης (Κόρος), ο Παναγιώτης Καραϊσκος μαζί με το Ναπολέοντα Γκότση και η Δωροθέα Ρεμπέλου.

  Μας τίμησαν με την παρουσία τους από το Δήμο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αυρηλιώνης Χαράλαμπος και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Παραγωγής και Αγροτικής Ανάπτυξης Τζανέτος Βασίλειος. Φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν το τοπικό συμβούλιο με τον πρόεδρό του Γιάννη Καμπούκο και ο Σύλλογος Γυναικών Αετού με τα τοπικά  εδέσματα και γλυκά.

  Να είμαστε όλοι καλά να απολαμβάνουμε κάθε χρόνο τέτοιες συγκινητικές στιγμές κεφιού και χαράς, και να χαιρόμαστε αυτό το εμψυχωτικό αντάμωμα.




































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου