Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Η ΟΜΑΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΦΥΛΊΑΣ έκοψε την πίτα της για το 2017 με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Έγιναν διάφορες βραβεύσεις ιστοτόπων και διαπρεπόντων συμπατριωτών μας. Την προηγούμενη ημέρα στο ίδιο ξενοδοχείο έγινε συνάντηση του Δημάρχου μας κ.Παναγιώτη Κατσίβελα με τα προεδρεία των Τριφυλιακών Τοπικών Συλλόγων όπου και αντηλάγησαν απόψεις για την Τριφυλία.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ                                                          ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 42 (3ος ορ.)   Τ.Κ 10432 ΑΘΗΝΑ Τ/F  2105237450 6977717182 osystr @gmail.com

                                                                                                                Αθήνα 7-2-2017

                                                   ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Την πρωτοχρονιάτικη  πίτα της έκοψε την Δευτέρα 6-2-2017 η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ στο ξενοδοχείο Stanley, μέσα σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα..                                                                                                                                                   Ο συμπατριώτης μας από το Αρτίκι, Δημήτριος Μητρόπουλος, υποστράτηγος ε.α επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ., τιμήθηκε με την πλακέτα της Ομοσπονδίας για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και το κοινωνικό σύνολο. Τον κ. Μητρόπουλο προσφώνησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.                                             Παράλληλα, τιμήθηκαν με έπαινο, οι ιστότοποι  της Τριφυλίας,   anodorio, filiatranews, filiatranet, gargalianionline, kopanakinews, kyparissianews, επειδή με το έργο τους προβάλλουν την Τριφυλία σε όλο τον κόσμο και συνδέουν τους απανταχού της γης Τριφύλιους με την γενέτειρά τους.            
 Τους ιστότοπους προσφώνησε  ο  Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας  Δημήτριος Παπακωνσταντοπουλος Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγο..
Την πίτα μας που ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας-Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος.  προσέφερε ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας ( φούρνοι Βλάχος Bαkery&Pαstry) από το Ραφτόπουλο  Βασίλης Βλάχος, ενώ το δώρο για το φλουρί, το βιβλίο ΤΑ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, προσέφερε ο συγγραφέας του και συμπατριώτης μας από το Κεφαλόβρυσο (Χαλβάτσου) Δημήτριος Μουγγός. το κέρδισε ο κ. Σόμπολος.
Στην εκδήλωση μας παρευρέθησαν η βουλευτής Μεσσηνίας Κοζομπόλη Παναγιώτα ο π. Υφυπουργός  Κουσελάς Δημήτρης  η π..βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου ο Αντιδήμαρχος Πύλου Νέστωρος Πετρόπουλος Παναγιώτης ο Αργηγός του Πυροσβεστικού Σώματος συμπατριώτης μας (από το Κοπανάκι)  Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος αρκετοί απόστρατοι αξιωματικοί της Ε.Α. τα προεδρεία η αντιπρόσωποι όλων των Συλλόγων της   Τριφυλίας, ,το προεδρείο της Παμεσσηνιακης  Ενωσης Αθηνών  εκπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και παρα πολλοί συμπατριώτες μας.

                                                    ΤΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου