Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΕΤΟΥ 2014


   Με λαμπρότητα τελέστηκε και εφέτος η 71η επέτειος του   ολοκαυτώματος του Αετού. 
  Στην επιμνημόσυνη δέηση πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος. 
  Παρόντες ο υφυπουργός άμυνας και βουλευτής της Ν.Δ κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Αθανάσιος Πετράκος και ο νεοκλεγής Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας. 
  (Στα βίντεο που θα ακολουθήσουν θα δείτε τους σύντομους χαιρετισμούς που έκαναν τιμώντας την ημέρα του ολοκαυτώματος). 
  Τις ένοπλες δυνάμεις εκπροσώπησε ο Ιπτάμενος Ταξίαρχος ,Διοικητής της 120ης πτέρυγας εκπαίδευσης αέρος, το σώμα της Πυροσβεστικής εκπροσώπησε ο Ανθυπυραγός κ. Φέστας Γεώργιος και την ΕΛΛΑΣ η Αστυνόμος κα. Καραγιάννη Μαρία 
   Το παρόν έδωσαν ακόμη: Η Περιφερειακή Σύμβουλος της περιφερείας Πελοποννήσου κα. Μπούζα Αντωνία, Δημαρχιακοί Σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας, το τοπικό συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αετού με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Αντώνιο Λόντο και από την ένωση Διεκπεραίωσης Οφειλών της Γερμανίας στην Ελλάδα ο κ. Αλεξίου Κωνσταντίνος. 
Επίσης παρόντες πολλοί Αντιστασιακοί από τα γύρω χωριά και σχεδόν το σύνολο των κατοίκων του Αετού. 
  Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμος Τριφυλίας μαζί με τον Πολιτιστικό Προοδευτικό Σύλλογο Αετού παρέθεσε δεξίωση σε όλους τους παρευρισκομένους στο "Η αυλή της Χριστίνας". 
  Χρόνια μας πολλά και του χρόνου όλοι πάλι στον Αετού να τιμήσουμε και να θυμηθούμε.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την εκδήλωση που τράβηξε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και φίλος Ορέστης Γκότσης. Θα ακολουθήσουν τα βίντεο από την εκδήλωση.


































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου