Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

Ο δικός μας ,ο Αετοβουναίος ο Παναγιώτης Αλευράς εκλέχθηκε ομόφωνα Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ,μετά από διαδικασία εκλογής μεταξύ των Περιφερειακών Συμβούλων της ΠΕ Μεσσηνίας την Δευτέρα 25 Ιουλίου στην Τρίπολη.

Ο Παναγιώτης ήταν πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, ήταν ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Κατά την διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου μίλησε για τα νέα του καθήκοντα, στην εκπομπή «η Πελοπόννησος Σήμερα» και στον δημοσιογράφο Σπύρο Μασούρη, στο τηλεοπτικό κανάλι της Πελοποννήσου Super, όπου και αναφέρθηκε στις προτεραιότητές του για την Μεσσηνία. Το σχετικό βίντεο το δανείστηκα από το You Τube. Ο Παναγιώτης έχει γεννηθεί στον Αετό, τελείωσε τις σπουδές της μέσης εκπαίδευση στο Δώριο όπου και διέμενε ,συνεχίζοντας στη Γεωπονική σχολή Αθηνών. Ο Παναγιώτης άνθρωπος ενεργητικός από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετέχει στα κοινά μέσα από τους φοιτητικούς συλλόγους και μάλιστα διετέλεσε και πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Τριφυλίων Φοιτητών "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Αγωνιστής της ζωής υπηρέτησε στην ύπαιθρο κοντά στην Ελληνική αγροτιά ως Γεωπόνος έχοντας συνεχή συμμετοχή στα Δημοτικά ή Νομαρχιακά δρώμενα. Το ήθος του και η αγάπη του για τον Αετό και την περιοχή μας γενικότερα μας κάνει περήφανους που τον έχουμε πατριώτη και Φίλο. Παναγιώτη καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα και νάνε επιτυχημένα για το καλό του τόπου μας.


3 σχόλια:

  1. Γιωργος Σταθοπουλος28 Ιουλίου 2011 στις 12:52 μ.μ.

    Παναγιώτη,είσαι ακέραιος χαρακτήρας.Καλή επιτυχία στο έργο σου. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά, γιατί εσύ έχεις και το λαό της Μεσσηνίας μαζί σου. Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή