Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΕΤΒΟΥΝΑΙΩΝ

 Στις 3-3-2024 στο κέντρο διασκέδασης <<Το Αρχοντικό του Σαράντη>> πραγματοποιήθηκε το ετήσιο αντάμωμα των Αετοβουναίων, κάτω από τις μουσικές νότες και τα τραγούδια του Μπάμπη Τσέρτου και της Νάντιας Καραγιάννη.
 Η συμμετοχή των Αετοβουναίων και των φίλων του Συλλόγου ήταν εξαιρετική, αφού ξεπέρασε τα 200 άτομα. Εξαιρετική και η πρωτοβουλία του Συλλόγου να μισθώσει πούλμαν και να μεταφέρει όσους συγχωριανούς από τον Αετό θα ήθελαν να έλθουν στο χορό. Πραγματικά από το χωριό ήλθαν περίπου 40 συμπατριώτες, δίνοντας μια διαφορετική ευχάριστη νότα στην εκδήλωση. Ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που πρέπει ο Σύλλογος να την καθιερώσει.
  Το κέφι, το καλό φαγητό, το άφθονο κρασί, τα ωραία τραγούδια και η παρουσία τόσων συγγενών και φίλων μας έκανε να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας. Για όλα τούτα πρέπει να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Συλλόγου μας Ηλία Ηλιόπουλο και στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Κόψαμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας δια χειρός της ταμίας μας Βίκης Κοράκη.

Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο κρίθηκε άξιο να συνεχίσει το έργο του και επανεξελέγη ομόφωνα να συνεχίσει απρόσκοπτα, συμπληρωμένο από τρία  καινούργια μέλη.
 

Ο Σύλλογος όπως κάθε χρόνο βράβευσε τους αποφοιτήσαντες νεολαίους μας από τα πανεπιστήμια και τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον τέως πρόεδρο του Συλλόγου Σταύρο Αργυρόπουλο για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογό μας και την γενέτειρα.

Χαιρετισμό στους συνδαιτυμόνες  απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αετού Ιωάννης Καμπούκος και η Πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών Αετού Δήμητρα Γαρδίκα - Καμπούκου.
 
 Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηλία Ηλιόπουλο και φυσικά σε ολόκληρο το Δ.Σ. Ήταν   όλα τέλεια!!!!!!!!!!!


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου