Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟ Πάσχα το φετινό το πέρασα στον Αετό. Ήδη στο χωριό είχε φτάσει και η εφημερίδα του Συλλόγου "Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ" και είχε διαβαστεί από όλους τους συγχωριανούς Αετοβουναίους. Βρήκα τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου σε σχεδόν έξαλλη κατάσταση σε 'οτι αφορά το δημοσίευμα της εφημερίδας για την εκδήλωση των Απόκρεω που έγινε στον Αετό.Παρακάτω δημοσιεύω την επίμαχη σελίδα της εφημερίδας που κάτω από τους χορηγούς της εκδήλωσης γράφει τα εξής:
Πιστεύουμε ότι είναι η τελευταία φορά που δημοσιεύουμε χορηγούς εκδηλώσεων χωρίς απολογισμό εξόδων. Το προσπαθούμε 2 χρόνια, θα το καταφέρουμε οσονούπω.
Παιδιά ήρεμα και σεμνά δεν χρειάζεται τόση καχυποψία. Πάντα η εφημερίδα δημοσίευε τους χορηγούς οποιασδήποτε εκδήλωσης κυρίως για λόγους παραδειγματισμού και παρότρυνσης προς όλους να προσφέρουν.
Ο απολογισμός σίγουρα πρέπει να υπάρχει και να δημοσιεύεται εφόσον ΖΗΤΕΙΤΑΙ.
 Ο Πρόεδρος Αντώνης Λόντος με διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε του ζητήθηκε από τον Σύλλογο αυτός ο απολογισμός τον οποίο μπορούσε να δείξει καθώς και όλα τα παραστατικά που αφορούσαν την εκδήλωση. Θεωρώ άστοχη την παραπάνω υποσημείωση καθότι από κάποιον θα μπορούσε να εκληφθεί ως υπονοούμενο για τη διαχείριση του προέδρου που είναι ανεπίτρεπτο.
Εγώ του έδωσα δίκιο και πιστεύω και από το Σύλλογο να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες να λυθεί η "παρεξήγηση" γιατί αλίμονο αν ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Αετού δεν έχει καλές σχέσεις με το Σύλλογο.
 ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΤΕ!!!!! ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΛΜΗ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου