Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ

Βίοι παράλληλοι από το 2009 μέχρι σήμερα των κ. Αντώνη Σαμαρά και κ.Αλέξη Τσίπρα. Εξηγούμαι:

  Η Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας κάνει εκλογές το 2009 τις οποίες  κερδίζει το ΠΑΣΟΚ, υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου, ο οποίος υπογράφει το μνημόνιο με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και το ΔΝΤ.

  Από εδώ αρχίζει η παράλληλη πορεία των δύο ανδρών. Για όσα συμβαίνουν στη χώρα φταίει ο Παπανδρέου και την κρίση της χώρας την φέρνει το μνημόνιο. Δίνεται άφεση αμαρτιών στον προηγούμενο πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή τον Β΄(τον ακάματο) από τον Σαμαρά γιατί είναι στο ίδιο κόμμα ενώ από τον κ. Τσίπρα γιατί του ανοίγει το δρόμο να πλαγιοκοπήσει το ΠΑΣΟΚ.
  Μπαίνουν και οι δύο στο κίνημα των αγανακτισμένων (Αλήθεια που βρίσκονται σήμερα αυτοί;) αρνούμενοι να βοηθήσουν την κυβέρνηση της χώρας με την "απλουστευμένη" δικαιολογία , ο μεν Σαμαράς με τα Ζάππεια αυτός θα διαπραγματευτεί σκληρότερα και καλύτερα, ο δε Τσίπρας θα καταργήσει το μνημόνιο μονομερώς και θα αρνηθεί να πληρώσει τα χρωστούμενα.

  Ο Σαμαράς βλέπει το φως το αληθινό στηρίζει κυβέρνηση Παπαδήμου, γίνεται πρωθυπουργός το 2012 ,αφού πρώτα δημιούργησε το δίπολο Ν.Δ.-ΣΥ.ΡΙΖ.Α ,διαπραγματεύεται σκληρά με τους δανειστές και παίρνει μέτρα που είναι αρκετά χειρότερα από αυτά του Παπανδρέου.

  Φτάνουμε στις εκλογές του 2015 στις οποίες βλέπει το φως το αληθινό ο Τσίπρας. πολώνει τις εκλογές ζητώντας αυτοδυναμία για να γίνει Πρωθυπουργός και να κάνει αυτός την σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές, που θα είναι αποτελεσματική αφού θα είναι "αριστερή".
Κρίμα!!!!!!!! Χάσαμε 4 χρόνια!!!!!!!! Πορτογαλία και Ιρλανδία μπήκαν σε μνημόνια μετά  από εμάς και έχουν βγει από αυτά. Εμείς ψάχνουμε ακόμα για "ΣΩΤΗΡΕΣ"
ΑΡΝΟΥΜΑΙ................

1 σχόλιο: