Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΕΤΟΥ - ΜΑΛΘΗΣ

 Είχα κατέβει το τριήμερο στον Αετό. Είχε ωραίο καλοκαιρινό καιρό, ότι πρέπει για μάζεμα άγριων χόρτων και βόλτας στα κτήματα. Μάζεψα δύο μεγάλες τσάντες από  αγριοράδικα, κοκκινολάχανα και πικραλήθρες. Οι ζοχοί ήταν λίγοι. 
 Πηγαίνοντας στα Ραγουλά για να μαζέψω τις περίφημες λέρχουδες είδα να έχει γίνει ένα μεγάλο μέρος από το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχει σκοπό να συνδέσει τον Αετό μα τη Μάλθη. Το έργο που εμπνεύστηκε ο συμπατριώτης μας Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς δείχνει με την πρώτη ματιά μια μεγάλη λεωφόρο και όχι για έναν απλό επαρχιακό δρόμο. 
 Τράβηξα μερικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές και ας ελπίσουμε να τελειώσει σύντομα ώστε η πρόσβαση προς την Αρχαία Μεσσήνη και τα υπόλοιπα γύρω χωριά να είναι σύντομη και ασφαλής.
 Συνάντησα και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αντώνη Λόντο με την τσάπα του να βοηθάει στη σύνδεση του αγωγού του νερού που είχε σπάσει. Στις φωτογραφίες του ψιλοέκοψα το κεφάλι λόγω αντηλιάς και γυαλιών ηλίου που με εμπόδιζαν να βλέπω καλά. Αντώνη άλλη φορά θα προσέχω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου