Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

Ο δικός μας ,ο Αετοβουναίος ο Παναγιώτης Αλευράς εκλέχθηκε ομόφωνα Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ,μετά από διαδικασία εκλογής μεταξύ των Περιφερειακών Συμβούλων της ΠΕ Μεσσηνίας την Δευτέρα 25 Ιουλίου στην Τρίπολη.

Ο Παναγιώτης ήταν πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, ήταν ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Κατά την διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου μίλησε για τα νέα του καθήκοντα, στην εκπομπή «η Πελοπόννησος Σήμερα» και στον δημοσιογράφο Σπύρο Μασούρη, στο τηλεοπτικό κανάλι της Πελοποννήσου Super, όπου και αναφέρθηκε στις προτεραιότητές του για την Μεσσηνία. Το σχετικό βίντεο το δανείστηκα από το You Τube. Ο Παναγιώτης έχει γεννηθεί στον Αετό, τελείωσε τις σπουδές της μέσης εκπαίδευση στο Δώριο όπου και διέμενε ,συνεχίζοντας στη Γεωπονική σχολή Αθηνών. Ο Παναγιώτης άνθρωπος ενεργητικός από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετέχει στα κοινά μέσα από τους φοιτητικούς συλλόγους και μάλιστα διετέλεσε και πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Τριφυλίων Φοιτητών "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Αγωνιστής της ζωής υπηρέτησε στην ύπαιθρο κοντά στην Ελληνική αγροτιά ως Γεωπόνος έχοντας συνεχή συμμετοχή στα Δημοτικά ή Νομαρχιακά δρώμενα. Το ήθος του και η αγάπη του για τον Αετό και την περιοχή μας γενικότερα μας κάνει περήφανους που τον έχουμε πατριώτη και Φίλο. Παναγιώτη καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα και νάνε επιτυχημένα για το καλό του τόπου μας.


Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

Η ΔΙΠΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΛΕΞΕΩΝ

Μάιος 1963 Θεσσαλονίκη η Ενωμένη Δημοκρατική Αριστερά (ΕΔΑ) έχει συγκέντρωση με κύριο ομιλητή το βουλευτή της Γρηγόρη Λαμπράκη. Έξω από την αίθουσα που θα γινόταν η ομιλία πραγματοποιείται αντισυγκέντρωση «αγανακτισμένων» πολιτών που είχε σαν επακόλουθο τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Γρηγόρη Λαμπράκη. Αυτοί οι «αγανακτισμένοι» εκείνη την εποχή έδερναν και προπηλάκιζαν κάθε πολιτικό αντίπαλο είτε ήταν υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος ,είτε απλός πολίτης. ……… Ήταν δολοφόνοι και τραμπούκοι.

Από το 1974 που εγκαθιδρύθηκε η Δημοκρατία στη χώρα μας και έως ………….. κανένα κόμμα δεν διανοήθηκε να κάνει ή να υποστηρίξει τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές. Σήμερα κανάλια ,δημοσιογράφοι και κάποιοι ανεγκέφαλοι πολιτικοί δίνουν άλλοθι σε τέτοιες αντισυγκεντρώσεις και πρακτικές ξυλοδαρμού ονομάζοντας αυτούς τους τραμπούκους Αγανακτισμένους χωρίς εισαγωγικά.

Το πέταγμα ενός γιαουρτιού μέχρι τώρα γινόταν μόνο από γραφικούς ανθρώπους και έτσι τους αντιμετώπιζαν σχεδόν όλοι. Σήμερα το πέταγμα ενός γιαουρτιού συνοδευόμενο με μερικές κατραπακιές και ένα χυδαίο υβρεολόγιο όταν κατευθύνεται στον πολιτικό αντίπαλο είναι επακόλουθο «αγανάκτησης» και δικαιολογείται ,αν όμως οι «αγανακτισμένοι» το κατευθύνουν προς εμάς δεν είναι «αγανακτισμένοι» αλλά «προβοκάτορες».

Παιδιά ας σοβαρευτούμε …………………………….