Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ

Σκοπός είναι η δημιουργία περισσότερων συνεργασιών και η εγκαθίδρυση δράσεων με μεγαλύτερες και πολύπλευρες συμμετοχές και πρωτοβουλείες από μέλη και φίλους παγκοσμίως!

Η προτροπή αυτή επιθυμεί να φέρει στο προσκήνιο κατά μεγάλο βαθμό τις  δημιουργικές δυνάμεις που ενυπάρχουν στις νεότερες γενιές, ανεξαρτήτου τόπου διαμονής!

Είναι ένα κάλεσμα δημιουργίας και πρωτοπορείας!

Ηδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι απτά και τα πολιτιστικά δρώμενα στην περιοχή μας με την ενεργή αρωγή της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας έχουν αρχίσει να δημιουργούν έντονο πανελλαδικό και πανευρωπαικό ενδιαφέρον.

Βρισκόμαστε στην απαρχή μιας πολιτιστικής αναγέννησης στην Νότια Πελοπόννησο!

Υπό την εμπνευσμένη ηγεσία των αιρετών στην Μεσσηνιακή Αμφικτυονία στόχοι αρχίζουν να δρομολογούνται, βασισμένοι  στα ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτισμικά διαχρονικά πλεονεκτήματα του τόπου.

Θέλουμε λοιπόν να σας προτρέψουμε να ενημερώσετε όλα τα μέλη σας, τους φίλους, τους γνωστούς, τους νέους και τις νέες οτι μπορούν να ενημερώνονται και να ανταλάσσουν εμπειρείες, ιδέες, προτάσεις, γνώμες μέσα απο τον λογαριασμό της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας στο Facebook    ( https://www.facebook.com/messiniaki.amfiktyonia )   , όπως και στην αντίστοιχη ιστοσελίδα μας  (http://messiniakiamfiktyonia.gr).  


Προτρέπoυμε και σας καλούμε να προωθήσετε σε όλα τα μέλη των Συλλογων σας και τους φίλους σας τις παρακάτω διεθύνσεις για να διασυνδεθούνε υποβάλοντας το σχετικό αίτημα φιλίας:Εκεί μπορείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ενημερώνετε αλλά και επίσης να αναρτείτε  τα δικά σας τοπικά δρώμενα!

Υπάρχει επίσης αντίστοιχο κανάλι στο Youtube με την επονομασία Messiniaki Amfiktyonia στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:


Μπορείτε επίσης εκεί να στέλνεται  vιdeo με τις δικές σας Μεσσηνιακές εκδηλώσεις για να να μαθαίνονται ευρύτερα και να παρουσίαζονται στο ευρύτερο διαδικτυακό κοινό!

Με θερμούς  χαιρετισμούς, 


Είθε με την βοήθεια όλων μας για τις δύσκολες συγκοιρείες που περιτρέχουν την πατρίδα μας γρήγορα να παρεκλίνει την καιρό, να διαβεί τον κάβο και να βρεθεί με ασφαλεια σε απάνεμο λιμάνι.