Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


                                                       ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ                                                   
                                ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
                                                                                                         
                                                                  
  
    


          
                                                            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η παρουσία του Δήμου οφείλει να ξεπερνά τα όριά του. Να εκτείνεται στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο δηλώνοντας παρών σε  πρωτοβουλίες και δράσεις που αναδεικνύουν την Τριφυλία ως ευλογημένο τόπο αγροτικής παραγωγής, ως τόπο με πολιτιστική ταυτότητα, ως περιοχή με  γαστρονομική  γευστική αναφορά και ως εξαιρετικό τουριστικό προορισμό.
Ο Δήμος Τριφυλίας, σε βήματα εξωστρέφειας, συμμετέχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 15 έως 18 Απριλίου 2016, με δικό του περίπτερο 100 τ.μ. με τη συμμετοχή Τριφύλιων παραγωγών και επαγγελματιών.
Ο Δήμος μας θα δώσει το παρόν για να προβάλει τις φυσικές του ομορφιές, την παραγωγική του φυσιογνωμία με τα υψηλής ποιότητας αγροτικά του προϊόντα, την πολιτιστική του δράση και να καταφέρει να μπει στη λίστα επιλογής ταξιδιωτικών προορισμών για επισκέπτες και τουρίστες.
Παράλληλα με την έκθεση θα λειτουργεί «Ελληνικό Παντοπωλείο». Σεφ θα μαγειρέψει και οι επισκέπτες θα απολαύσουν τοπικά πιάτα και παραδοσιακά αποστάγματα.
Τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ), του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών και του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων ένωσαν την ικανότητά τους, το κέφι τους και την αγάπη τους για το τόπο μας και θα παρουσιάσουν το Σάββατο, 16 Απριλίου και ώρα 6.30 το απόγευμα, ελληνικούς Μεσσηνιακούς χορούς και παραδοσιακά δρώμενα.
Την Κυριακή, 17 Απριλίου ώρα  7.00 το απόγευμα θα μαγειρέψουν διακεκριμένοι σεφ με πρώτες ύλες από τον τόπο μας και θα κεράσουμε τους επισκέπτες μας παραδοσιακές γεύσεις και αποστάγματα. 
Η Έκθεση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Δήμου Περιστερίου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικ. Ανασυγκρότησης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.
Σας προσκαλούμε να είστε εκεί. Βοηθήστε μας να δείξουμε την όμορφη πλευρά της Τριφυλίας, να κάνουμε γνωστό το Δήμο μας, να προσελκύσουμε Έλληνες και ξένους επισκέπτες, να γυρίσουμε σελίδα στην εσωστρέφεια.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε την πρόσκληση στα μέλη του Συλλόγου σας και ελάτε όλοι στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου να αναδείξουμε τον τοπικό μας πλούτο. 
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης 10.30 το πρωί έως 10.00 το βράδυ.
Κυπαρισσία, 7.4.2016

            Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                  της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.

              ΠΑΝ/ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
  


-----------------------------------------------------------
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία
Στυλιανού Φωτεινή
Υπεύθυνη Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων
& Επικοινωνίας Δήμου Τριφυλίας
Τηλ. Επικοινωνίας 2761360034 / 6948258958Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι μας, ο Δήμος Τριφυλίας από τις 15-18 Απριλίου 2016 συμμετέχει στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση" στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου με δικό του περίπτερο 100 τ.μ, και με τη συμμετοχή Τριφυλίων παραγωγών και επαγγελματιών. Δείτε την πρόσκληση και το πλούσιο πρόγραμμα (ειδικά το Σάββατο και την Κυριακή) και στηρίξτε με την παρουσία σας την όμορφη αυτή εκδήλωση του Δήμου Τριφυλίας, που προβάλλει τις ομορφιές του τόπου μας, του πολιτισμού μας και στηρίζει τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες της χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου