Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά για την εργατική Πρωτομαγιά

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά για την εργατική Πρωτομαγιά

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά για την εργατική Πρωτομαγιά

Η πρώτη του Μάη αποτελεί μέρα ορόσημο για τους αγώνες των εργαζομένων, μέρα τιμής και μνήμης, μα κυρίως μέρα εγρήγορσης και δράσης.
Εφέτος, η Εργατική Πρωτομαγιά εορτάζεται υπό τη δαμόκλειο σπάθη της ανεργίας και της απώλειας εργασιακών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν μετά από αγώνες ετών .
Η δυσχερής κατάσταση που .......

βιώνει η χώρα και που για πολλούς συμπολίτες μας έχει γίνει δυσβάσταχτη, η απώλεια θέσεων εργασίας, η φτώχια και η έλλειψη προοπτικής ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία του σήμερα.

Αυτή η δυσμενής συγκυρία δεν πρέπει να μειώνει τη στοχοθεσία μας για ένα καλύτερο αύριο. Αντίθετα, πρέπει να ενεργοποιήσουμε τις προσπάθειές μας με σχέδιο και όραμα για ανάπτυξη και προοπτική για το λαό και τον τόπο.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσα σε αυτή τη δίνη της κρίσης και της ύφεσης, ενεργοποιεί όλους τους μηχανισμούς της για την επιτάχυνση της αναπτυξιακής πορείας του τόπου. Αυτό αναμένεται να επιτευχθεί με σωστό προγραμματισμό, ένταξη και υλοποίηση έργων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, καθώς και με προγράμματα απασχόλησης και καταπολέμησης της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Επιπλέον, μέσω ενός οργανωμένου σχεδίου τουριστικής προβολής και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, αλλά και αρωγής σε δράσεις φορέων και οργανώσεων που προάγουν την κοινωνία και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής .

Με σεβασμό στο εργατικό κίνημα ,είναι πεποίθησή μας πως η Εργατική Πρωτομαγιά, μόνο ιδωμένη μέσα από το πρίσμα της από κοινού προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον, θα κρατήσει ζωντανό στις επερχόμενες γενιές το εναργές μήνυμά της και το βαθύτατο συμβολισμό της.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Φωτογραφίες Χαμόγελου

Φωτογραφίες Χαμόγελου από τη συγκέντρωση του Συλλόγου στο ΚΑΦΕ ΛΟΝΤΟΣ στο Θησείο. Είναι φωτογραφίες που τραβά μόνη της η βιντεοκάμαρα ,αν ανιχνεύσει ένα χαμόγελο.

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

Λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία της εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου και της βράβευσης των πτυχιούχων μας.

Λίγα λόγια προς τη Γενική Συνέλευση από το προεδρείο της που αποτελείται από τους κ.Νίκο Γεωργακόπουλο και Φώτη Χριστόπουλο.
Ο χαιρετισμός και ο απολογισμός του Δ.Σ. από την πρόεδρο του συλλόγου κα. Δωροθέα Ρεμπέλου.
Τοποθετήσεις του Νίκου Καραϊσκου και του προέδρου Νίκου Γεωργακόπουλου, οι οποίοι αναφέρθηκαν με θερμά λόγια για την πρόεδρο του Συλλόγου μας κα. Δωροθέα
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε τη βράβευση των τριών πτυχχιούχων Δεσποινίδων μας: Δανάη Γκότση του Ευσταθίου και της Μαρίας (Μοριακή Βιολογία), Κωνσταντίνα Γρηγορίου του Παύλου και της Μαρίας Καραϊσκου (Χημικός) και Μάρθα Λόντου του Δήμου και της Γεωργίας (Φιλοσοφική Σχολή).
Τελευταία Ματιά στην αίθουσα...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ......
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

Έγιναν οι εκλογές του Συλλόγου των Αετοβουναίων της Αθήνας ,στην τελευταία αίθουσα του ΚΑΦΕ ΛΟΝΤΟΣ στο Θησείο. Πριν τη διεξαγωγή των εκλογών ο Σύλλογος, όπως κάθε χρόνο, βράβευσε τους πτυχιούχους που περάτωσαν τις σπουδές τους και έλκουν την καταγωγή τους από τον Αετό. Ανεβάζω πρώτα τις φωτογραφίες που πήρα από τους παρευρισκομένους (Δυστυχώς είμασταν λίγοι) και θα ακολουθήσουν τα βίντεο και περισσότερες λεπτομέρειες από την εκδήλωση.