Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟPΑΝΑΚΙ ΝΕUSΚαι να …πεθάνουν οι …οχθροί μας. Μια βραδυά εξαιρετική, με φαγοπότι και χορούς, με μουσική από την ορχήστρα του Νίκου Πουλόπουλου που έβαλε φωτιά στη …πίστα και με την φωτιά που έβαλε ο Λεωνίδας στον Καρνάβαλο. Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, τρέξανε άνθρωποι και πρόσφεραν άνθρωποι. Και δεν λέω μόνο για …λαλά, λέω για τονhttp://www.blogger.com/img/blank.gif Αντώνη και τον Κυριάκο, την παπαδιά, τον Λεωνίδα και την κυρά Τασία, την Γιώτα και την Σοφία και όλες τις κυρίες που έτρεχαν όλο το βhttp://www.blogger.com/img/blank.gifράδυ για να μην μας λήψει τίποτα.
Kαι …απέ, λέω για τον Μπάμπη Κωνσταντόπουλο που πρόσφερε 2 γίδες, τον Μήτσο τον Καμπούκο που έβαλε μια γουρνοπούλα, τον Παναγιώτη τον Καράμπελα που έβαλε άλλη μισή, τους αδελφούς Λόντου – τον σύλλογο από την Αθήνα – τον Στάθη Στρατικόπουλο – τον Στέφανο τον Φλώρο και τον Βασίλη τον Κωνσταντόπουλο για τα ποτά και τα αναψυκτικά που πρόσφεραν, τον Ηλία τον Ρέμπελο για τα σουβλάκια και τα λουκάνικα, τον Θοδωράκη Παπαδόπουλο για το ψωμί και τα ψηστικά, τον Κωσταντίνο Στρατικόπουλο για το τυρί την κυρά Τασία Σταυροπούλου για τα χειροποίητα μακαρόνια και τέλος τον Όθωνα Κωτσιόπουλο για τα …σπέσιαλ γλυκά του. Τρια βιντεάκια έχω ετοιμάσει, τα δυο με χορούς και το ένα με φωτογραφίες, από τρεις φωτογραφικές μηχανές, η μια της …Κωνσταντίνας. Νομίζω εκεί θα τα δείτε όλα, ακόμα και τον …Αετοβουναίο
Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, που μας έκανε επίσκεψη …αστραπή.Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ!!

Η αναγνώριση των προσώπων μέσα στο πλήθος....

Εδώ είναι ένα πλήθος πριν από την εξέγερση στο Βανκούβερ.
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από Port Moody και δημοσιεύεται στην Tri-City News 24, Ιουνίου।Με τον παρακάτω δεσμό http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.हटमल πηγαίνετε τώρα στο σάιτ που τη δημοσίευσε και κάνετε ότι λέει παρακάτω.

Τοποθετήστε το δρομέα οπουδήποτε μέσα στο πλήθος και κάντε διπλό κλικ μερικές φορές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη φέτα του ποντικιού για μεγέθυνση.

.

Μπορείτε να βρητε το κεφάλι και το πρόσωπο με εκπληκτική σαφήνεια κι ευκρίνεια .

Είναι τρομακτικό. Μπορείτε να δείτε - και τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου - και υπήρξαν χιλιάδες! Προστασία προσωπικών δεδομένων????

Προσπαθήστε να φανταστείτε η αστυνομία και ο στρατός τι έχουν στη διάθεσή τους. Όχι μόνοι στον Καναδά
, παντού ...

Το θέμα μου το έσστειλε ο φίλος και συμπατριώτης Κώστας Γουλιάμος, Αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

12 Φεβρουαρίου 2012 ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Φωτογραφίες από τον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου το 2012. Επειδή εγώ έλλειπα λόγω κάποιου θλιβερού γεγονότος ,τις φωτογραφίες μου τις δάνεισε ο ταμίας του Συλλόγου Δήμος Φωτόπουλος. Πατώντας επάνω στη φωτογραφία μεταφερόμαστε στο Picasa που θα βρούμε και τις υπόλοιπες.

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου 2012

https://picasaweb.google.com/113754377718414762443/122012